Sony MHC-V50D – компактна „всичко в едно“ аудио система

Компактаната аудиосистема MHC-V50D е достъпна на пазара от април на цена от около 999 лв.

Партито може да завладее всеки дом с помощта на компактната аудиосистема тип „всичко в едно“ MHC-V50D, представена тази седмица от японската корпорация Sony.

Smart High Power технология осигурява мощен бас от прегъната рупорна камера и уголемен изходен порт, който увеличава акустичното налягане за постигане на реално осезаема мощ на звука.

В допълнение е предвиден конусен говорител, изработен от MRC (подсилени със слюда клетъчни влакна), което го прави устойчив и способен да запази формата си, дори когато се движи при високо налягане и скорост – така басът може да бъде усилен без компромис с качеството на звука.

Приложението Fiestable App дава възможност за контрол на цветовете на светлините на високоговорителите и тези, осветяващи пространството, за да се синхронизират с ритъма и да изпълнят дансинга.

Управлението с жестове пък улеснява ползването на функции като плейбек, DJ, семплър и осветление само с едно помахване на ръката. Сензорният панел със задно осветяване позволява лесно управление във всеки един момент – независимо през деня или през нощта.

V50D може да се носи на всяко парти, благодарение на предвидената за тази цел дръжка

Аудисистемата има двоен вход за микрофон, благодарение на който можете да си направите свое собствено караоке парти и да се забавлявате с ефектите „ехо“ и „заглъхване“, за да сте истинска звезда на шоуто. Както и да пеете, следвайки текста на песента, като просто свържете системата с телевизор чрез HDMI кабел и пуснете караоке DVD директно от вградения плейър.

V50D се отличава с компактен монолитен дизайн и може да се носи на всяко парти, благодарение на предвидената за тази цел дръжка. Аудиосистемата е идеалното допълнение към всяко барбекю, спокойно събиране с приятели или парти цяла нощ.

Вграденият LDAC кодек от Sony позволява свързване към системата на мобилен телефон или таблет чрез Bluetooth или NFC, без неудобството на кабелите, но със същото високо качество на звука.

Компактаната аудиосистема MHC-V50D е достъпна на пазара от април на цена от около 999 лв., съобщиха от представителството на Sony в България.

Коментари по темата: „Sony MHC-V50D – компактна „всичко в едно“ аудио система”

добавете коментар...

  1. Додо

    Ех, да можеше с жест да събличам блондинките по улицата…

  2. Пешо

    И свири така че по-добре да не си пускал нищо

Коментар