Ричард Брансън идва в България този месец

Сър Ричард Брансън, една от най-харизматични личности в световния бизнес, идва в България този месец. На 19 май той ще изнесе лекция в зала 1 на НДК, в която ще окуражи предприемчивите хора у нас да вярват в успеха си и да търсят път към реализирането му.

Ричард Брансън е британски предприемачи, основател на конгломерата Virgin Group, в който влизат над 400 компании, вкл. звукозаписната Virgin Records, телекомуникационната Virgin Mobile и авиокомпанията Virgin Atlantic.  

Освен като успешен бизнесмен, Брансън е известен и като човек с приключенски дух – той стои зад проекти като опит за най-бързото прекосяване на Атлантика и основаване на компания за космически пътешествия – тя е факт, казва се Virgin Galactic, посочват от ticketportal.bg.

Бизнесът е средство за положителна промяна на света – включително като се ангажира с решението на сериозните социални и екологични проблеми на днешния ден, убеден е Брансън.

66-годишният бизнесмен държи много и на връзката с хората – той е един от най-активните британци в социални мрежи като Twitter и е рекордьор по най-много последователи в LinkedIn.

Коментар