М-Tel намали цената на видео наблюдението

М-Тел обяви промоционална цена от 199 лв. на услугата за 3G мобилно видео наблюдение Mobile Eye. Новата цена на мобилната камера е със 100 лв. по-ниска, а потребителите получават и допълнителни бонус минути за видео разговор към администраторския пакет.
Срещу месечна такса от 9,90 лв. клиентите на оператора ще могат да ползват допълнителни 100 безплатни минути и вече ще разполагат с 200 безплатни минути видео разговор и 30 безплатни SMS-а. Промоцията е в сила до 28 ноември.
Mobile Eye дава възможност за наблюдение на офиси и домове. Услугата е насочена и към родителите, на които ще осигури по-добър контрол над децата.
Пакетът Mobile Eye включва мобилна камера, безплатна SIM карта към нея и активиран администраторски пакет. SIM картата е поставена в мобилната камера. За да се свърже с нея и да получи видеосигнала на мобилния си телефон, абонатът трябва да избере номера на картата чрез опцията Video Call.
За качеството на връзката е необходимо и абонатът, и мобилната камера да се намират в зона с покритие на 3G мрежата на М-Тел.
Услугата е достъпна за абонатите на М-Тел, които разполагат с 3G телефон и активирана услуга видео разговор.

Коментар