Dahua Technology отваря офис в София

Dahua Technology иска да позиционира България като център на индустрията за видеосигурност в региона

Dahua Technology, един от водещите производители на продукти за видеонаблюдение и сигурност, ще отвори офис в София в началото на юни 2017 г.

Компанията със седалище в Ханджоу, Китай ще предлага всичките си услуги и решения за сигурност на българския пазар. Това ще бъде първият офис на Dahua на Балканите, откъдето ще бъдат управлявани всички бъдещи дейности за региона.

Портфолиото на Dahua Technology включва системи за видеонаблюдение, вкл. на транспортни средства, смарт решения за сгради, контрол на достъп, видео интерком, аларми, смарт ключалки и т.н.

Решенията на Dahua намират приложение в магазини,  училища, хотели, банкови институции, градска сигурност и управление на движението, интелигентни сгради и интелигентен транспорт. Китайският производител ще осигури на клиентите у нас консултации, гаранции и последваща поддръжка.

„Избрахме да отворим първия си офис на Балканите точно в България, защото местният пазар предлага много неразгърнати възможности. Ръководството на Dahua планира да направи значителна инвестиция, за да позиционира България като център на индустрията за видеосигурност в региона”, заяви Тодор Гургуров, мениджър бизнес развитие в Dahua Technology България.

Компанията оперира на българския пазар от 2004 г. чрез дистрибуторите си РАК и АНДИ, като в близко бъдеще планира да отвори шоурум в София, да организира роудшоу и семинари.

Според класацията на IHS Report за 2016 г., китайският производител заема второ място по пазарен дял при оборудването за видеонаблюдение. Общите приходи от продажби на Dahua за миналата година възлизат на $1,93 милиарда.

Коментари по темата: „Dahua Technology отваря офис в София”

добавете коментар...

  1. abss

    Всички вече са китайски!

  2. Or

    Най-краткият виц : Китайска камерка.

Коментар