Kaspersky Internet Security за Android пази клиенти на Мтел

Kaspersky Internet Security за Android защитава мобилните устройства от вируси и се грижи за поверителността

Мобилното приложение за сигурност Kaspersky Internet Security за Android защитава от вируси потребителите на Мтел срещу 1,20 лева (с ДДС) на седмица, съобщиха от телекома.

Kaspersky Internet Security за Android не само предпазва устройството от вируси, злонамерен софтуер (малуер), червеи, хакерски и фишинг атаки и други интернет заплахи, но и предоставя ценни функционалности за поверителност и против кражба.

Клиентите на Мтел могат да се абонират за софтуера с няколко кликвания в потребителския си профил или чрез изпращане на текст SAFE на кратък номер 1245, откъдето се получава специален линк, чрез който може да се изтегли самото приложение.

Таксуването се извършва автоматично на седмична база, като дължимата сума се включва към сметката на клиентите в Мтел, уточниха от оператора.

Абонамент: Kaspersky Internet Security за Android

Коментари по темата: „Kaspersky Internet Security за Android пази клиенти на Мтел”

добавете коментар...

  1. Saevar

    оппаа, тва прави 57,6 лв. на година, БитДефендер струва 11 Евра на година (понякога има промоции за 8,9 евра) или почти 21 лв. и по нищо неотстъпва на Касперски, май Ментел печели повече от самите Касперски с препродаването….

Коментар