Xerox пусна бърз лазерен мултифункционал

Компанията Xerox пусна на пазара монохромното лазерно мултифункционално устройство Phaser 3635MFPформат А4. Машината е проектирана за средни и големи работни групи (до 25 души), които работят с голям обем документи.
Налични са две модификации: Phaser 3635MFP/S с функциите за печат, копиране и сканиране; и Phaser 3635MFP/X, която добавя факс и вграден телбод за автоматично подвързване на принтираните документи.
Устройството предлага скорост на печат и копиране до 33 стр./мин., като времето за излизане на първата страница е 9 секунди, благодарение на процесор с честота 360 MHz. Оперативната памет е 256 MB, а максималното месечно натоварване достига 75 000 страници.
Ключова характеристика на Phaser 3635MFP е цветният сензорен екран, с размер 178 мм и интуитивен, опростен интерфейс.
Базисната конфигурация Xerox Phaser 3635MFP включва вграден мрежов интерфейс Етернет 10/100BaseTX. Устройството е снабдено с модул за автоматично подаване на хартия (50 листа), за двустранно принтиране, копиране и сканиране.
Phaser 3635MFP идва с множество функции на копиране, вкл. увеличаване на размера на документите, копиране на книги и документи с различни размери, редактиране на изображения и копиране на двете страни на документи за самоличност върху една страница (напр. лична карта) 
Новото комбинирано устройство предлага изображение с резолюция 1200х1200 dpi, принтиране от USB флаш памет, печат на предварително запаметени документи, документи със защита, брошури и отпечатване на водни знаци. Факс функциите включват цветен факс и приемане по факс на защитени документи.
Устройството е придружено от програмите за управление Centre Ware Internet Services и Centre Ware Web, както и от програмните пакети ABBYY Fine Reader Professional Edition 7.0 и Nuance Paper Port SE 10.0, които интегрират функции като разпознаване на многоезични документи, редактиране на PDFфайлове и автоматично преобразуване на факс съобщения в електронни документи.

Коментар