TESY показа първия бойлер, управляван през облака

Уникалният Modeco Cloud e част от фамилия уреди на TESY с иновативна технология, които могат да се управляват от всяко място през облака

Първият в света електрически бойлер, управляван дистанционно чрез мобилно устройство, е дело на българската компания TESY. Уникалният Modeco Cloud e част от фамилия уреди на компанията с иновативна технология, които могат да се управляват в облака от всяка точка на света с помощта на мобилно приложение.

„Ние отлично разбираме от какво се нуждае съвременният човек и успяваме да внедрим подобни технологии в бита на българина”, заяви Жечко Кюркчиев, управител на TESY, като подчерта, че компанията първа в сектора внедрява подобни технологии.

Серията електрически бойлери Modeco Cloud функционират със специално разработена технология Insutech Plus за равномерно разпределяне на изолацията, благодарение на която се постигат изключително ниски енергийни загуби и висок клас на енергийната ефективност.

Отличителна характеристиките на Modeco Cloud са и два патента на TESY – иновативният Piston ефект за конструкция на струйника, който управлява смесването на топлата и студената вода и по този начин осигурява до 15% повече топла вода, и вграденият турболатор, който увеличава скоростта на преноса на топлина между топлообменника и водата за битови нужди с до 26%.

Новата функция за дистанционно управление на бойлера чрез мобилно приложение TESY Cloud е стъпка към визията на българския производител да се развива в областта на интернет на нещата (IoT).

Същевременно, TESY отвори нова лаборатория за изследвания, технически анализи и сертификационни тестове на електрически обемни и проточни бойлери и отоплителни уреди за дома.

Коментари по темата: „TESY показа първия бойлер, управляван през облака”

добавете коментар...

  1. Mk

    DgD, имам Теси от 7 години работи без да спира и никакви проблеми! И не е от скъпите, съвсем обикновен е.

  2. Anonymous

    Чакам момента, в който ще трябва да умолявам гласовия асистент да ми пусне водата в кенефа… ама DoS атака ще ме кара да хода с кофа до банята…

  3. Anonymous

    Ти какъв бойлер си направил Пешо та си такъв разбирач?

  4. Пешо

    Теси ефин нормален бойлер не могат да направят като хората, умни ще правят…. Смеех

Коментар