За първи път у нас – безплатни SMS-и към всички мобилни БГ мрежи

Безплатни SMS-и към всички национални мобилни мрежи ще получават клиентите на предплатените планове на vivatel с бонус програмата Мания. Специалната оферта се предлага за първи път от български оператор и е част от стратегията на телекома за осигуряване на повече свобода и възможности за комуникация на своите потребители.
Броят на кратките съобщения, които клиентът получава на месец зависят от големината на ваучера, който реши да зареди. За ваучер от 10 лв. например, потребителите ще получават 100 SMS-а месечно, а ако заредят 50 лв. по своята сметка, съобщенията се увеличават автоматично на 500.
Бонусът се получава с всяко презареждане на предплатената карта, след първотой зареждане. Единственото условие е клиентът да направи това в рамките на 30 дни. Офертата е валидна до края на годината, а човекът изпратил най-много SMS-и до 31 декември ще спечели истинска златната статуетка – Златен палец.
Безплатните SMS-и към всички мобилни мрежи са допълнителен бонус към програмата Мания и всеки, който реши да се възползва от нея получава и ежемесечното си допълнително време за разговори без това да влияе на цената на ваучера. Така, ако заредят 50 лева в своята карта, клиентите ще продължат да получават допълнителен бонус от безплатни разговори на стойност 20 лева, а в допълнение ще могат да изпращат и по 500 SMS-а месечно към всички мрежи.
С Мания на vivatel клиентите получават бонус от допълнително време за разговори всеки път, когато презаредят своя ваучер в рамките на 30 дни. Ограничения за броя на презарежданията, които се правят в този период няма, а валидността на всеки бонус е 30 дни. Допълнителните минути и кратките съобщения се получават в рамките на 2 дни от презареждането, а неизчерпаният бонус и SMS-и ще се натрупват към следващите, при всяко ново презареждане.
В средата на месеца vivatel пусна и пакет с включени 300 SMSaна символичната цена от по 1 стотинка към всички мобилни оператори, предназначен за клиентите на абонаментните планове на телекома. С него те имат възможност да получат допълнителни 300 SMSa, включени в абонаментния им план като заплатят само 3 лева допълнително към месечната си такса. След изразходване на включените SMSи, цената на едно текстово съобщение става 9 стотинки, а всички неизразходвани съобщения се прехвърлят автоматично в следващия месец.

Коментар