Нова банкова услуга поддържа SMS преводи

“Искахме да въведем услуга за мобилни телефони, която да бъде лесна за ползване и да удовлетворява ежедневните нужди на клиентите”, каза Филип Ламе, зам. главен изпълнителен директор на банката.

Иноватовна услуга за мобилни телефони въвежда на нашия пазар Societe Generale Експресбанк. Чрез BankOn SMS клиентите на банката не само ще получават информация за направени плащания, но и ще могат да правят вътрешнобанкови преводи между две сметки с един и същ притежател.

“Искахме да въведем услуга за мобилни телефони, която да бъде лесна за ползване и да удовлетворява ежедневните нужди на клиентите при извършваните от тях банкови операции”, каза Филип Ламе, зам. главен изпълнителен директор на банката.

С новата оферта Societe Generale Експресбанк допълва услугите си за отдалечено банкиране BankOn Phone и BankOn Web. Първата от тях, BankOn Phone, позволява на клиентите да проверят състоянието на разплащателната си сметка по телефон, имейл и факс.

BankOn Web е услуга, чрез която клиентите могат да проверят историята на сметката или да направят трансфери в местна или чуждестранна валута чрез интернет.

Коментар