TV 3.0 – безплатен софтуер за телевизия на РС-то

TV е безплатно приложение за Windows, с което можете да гледате на живо на компютъра си над 1100 световни онлайн телевизионни канала. Приложението е изключително лесно за използване и всеки може да намери своята предпочитана програма.

tvexe

Каналите за музика, новини, спорт, образователни програми и други са сортирани по удобен начин. Сред тях ще намерите десетки специализирани музикални станции, които излъчват видео клипове без прекъсване 24 часа в денонощието.

Има секции на английски, испански, немски, френски, руски, португалски и други езици. Каналите могат да се разглеждат и по географски региони или име на държава. Намирате желаната станция, кликвате върху името й в списъка и се наслаждавате на любимото си телевизионно шоу или сериал.

Софтуерът превръща монитора в нормален телевизионен екран, на който гледате видео картина. Поддържа се многоформатност (Windows Media и RealVideo) и автоматично превключване между форматите.

Характерна за TV е технологията на „4-слойното насочване към канали“, която осигурява 24-часов целогодишен достъп до тематични групи канали. Всяка група канали разпространява ТВ от различен и независим сървър и може да резервира трите други.

TV няма вътрешна (offline) група канали. Приложението приема сигнала онлайн, което означава, че към групите динамично ще бъдат добавяни нови канали, веднага щом се появят, а неактивните канали ще се изтриват.

Поддържана ОС: Windows
Даунлоуд: tvexe.com

Коментари по темата: „TV 3.0 – безплатен софтуер за телевизия на РС-то”

добавете коментар...

  1. dimitar wee

    a za laptop mogali dago intaliram tova predlojenie

  2. Toshisan

    върви, но много засича. Няма доста програми, но като цяло става

  3. engel

    Pravi ste ,ne trygva izobshto.

  4. Ivan

    bAnton
    Ne ti trugva, zashtoto moje bi ne si go instaliral kato horata

  5. Петър

    Пълна измишльотина!!!!

  6. ЬAnton

    ne staa za nishto
    ne mi trugva
    pulen bokluk

Коментар