Предстои първи етап на 3Challenge

3Challenge дава възможност на млади хора от цяла България да превърнат своите идеи в реален бизнес

3Challenge дава възможност на млади хора от цяла България да превърнат своите идеи в реален бизнес

Четвъртият сезон на турнира за предприемачи 3Challenge започва на 30 март, събота в Аулата на Софийски Университет „Св. Климент Охридски”.

В първия етап от състезанието, Idea, публиката ще чуе представяне на бизнес идеите на 18-те екипа, избрани от членовете на Start It Smart сред множество кандидатствали, съобщиха организаторите. Жури ще избере между 6 и 9 от тях, които ще продължат към втория етап от турнира – Seed, където те ще покажат постигнатия напредък, както и наученото в менторската програма.

С цел повече хора да се вдъхновят за идеята да стартират собствен бизнес на събитието ще присъстват и ще разкажат историите си вече работещи, осъществени бизнес идеи (т. нар. success stories) от участници в миналите сезони на турнира. Достъпът до събитието е само с покани, които могат да бъдат взети онлайн от сайта на турнира.

3Challenge е турнир по предприемачество за иновативни бизнес идеи, чрез който се дава възможност на млади хора от цяла България да превърнат своите идеи в реален бизнес. Насочен е към млади предприемачи и изобретатели в началните им стъпки в предприемачеството.

Турнирът се състои от три етапа (Idea, Seed и Grow) и се провежда в рамките на шест месеца, през които участниците в турнира получават менторство от едни от най-успелите български предприемачи и бизнесмени.

Турнирът предоставя и множество материални и нематериални награди (хостинг, бизнес софтуер, счетоводни услуги, офис пространство, достъп до предприемаческа библиотека и др.). Голяма стойност носи и възможността за представяне на проекта пред голяма аудитория и жури, включващо представители на двата инвестиционни фонда LAUNCHub и Eleven.

Коментар