ERP.BG дава CRM услуга на млади предприемачи

Състезанието на 3Challenge дава шанс на млади предприемачи да развият своят бизнес идея

Състезанието 3Challenge дава шанс на млади предприемачи да развият своите бизнес идеи

Разработчикът на бизнес софтуер ERP.BG ще подкрепи за втора поредна година състезанието за стартиращи предприемачи 3Challenge. Компанията е ангажирана дългосрочно към стартъп екосистемата в България, а 3Challenge е една от най-силните прояви в тази сфера у нас.

Четвъртото издание на надпреварата стартира на 30 март със събитие в Аулата на Софийския университет „Св. Климент Охридски“. ERP.BG ще предостави на всички участници, преминали първия етап на състезанието, безплатен едногодишен достъп до своята онлайн CRM система EnterpriseOne CRM.

Системите от клас CRM (управление на взаимоотношенията с клиенти) имат ключово значение за по-ефективните взаимоотношения на екипа на една фирма с нейните клиенти и партньори. Този тип софтуер оптимизира значително времето на екипа и подобрява удовлетвореността на клиентите, което го прави особено ценен за стартиращи фирми, които често не разполагат с достатъчно ресурси и персонал.

„Значението на стартиращите фирми за всяка една икономика е голямо и затова за нас е особено важно да подкрепяме подобни прояви, вдъхновяващи младите хора да започнат собствен бизнес. Целта ни не е само тези нови компании след време да ни станат клиенти. В случая става въпрос за един много по-значим процес, защото колкото повече нови фирми стартират дейност, толкова повече ще се подобрява цялостната бизнес среда и пред ERP.BG ще има много повече възможности за растеж“, заяви Наталия Футекова, управител на ERP.BG.

Участниците в състезанието 3Challenge ще получат от компанията едно иновативно решение, с което могат да повишат значително ефективността си. Целта е тези фирми да се развиват по-бързо и да станат по-конкурентни на големите пазарни играчи.

Състезанието за млади предприемачи 3Challenge се организира от студентския клуб по предприемачество Start It Smart, за да покаже как една идея може да бъде развита до устойчив бизнес. Младежи до 35 години от цяла България кандидатстваха със своя идея за бизнес на сайта на инициативата. Състезанието е разделено на три етапа – Idea, Seed и Grow, които се провеждат през три месеца.

Коментар