ERP.BG ще подкрепи финансово стартъпа E-law

Подкрепата за начинаещите предприемачи спомага развитието на цялата икономика, посочиха от ERP.BG

Подкрепата за начинаещите предприемачи спомага развитието на цялата икономика и подобрява бизнес средата, посочиха от ERP.BG

Разработчикът на бизнес софтуер ERP.BG ще подкрепи финансово един от финалистите в състезанието за стартиращи предприемачи 3Challenge.

В частност, компанията ще даде парична награда на отбора на E-lаw, заради неговата иновативност и практическия бизнес проблем, който  решава. Изборът на проект не е свързан с резултатите от самото състезание, а с лична преценка на ръководството на ERP.BG за креативност на отбора.

E-lаw представлява своеобразна социална мрежа на правна тематика, която улеснява свързването между юристи и хора, нуждаещи се от правни услуги.

Четвъртият сезон на състезанието за стартиращи предприемачи 3Challenge завърши преди броени дни. То се организира от националния клуб по предприемачество Start It Smart и има за цел да стимулира младите българи да започнат собствен бизнес, както и да ги подкрепя по този труден път.

ERP.BG вече втора поредна година си партнира с надпреварата и предлага на достигналите втория етап Seed възможност да използват безплатно за една година онлайн базиран софтуер EnterpriseOne CRM. Компанията е един от малкото разработчици на бизнес софтуер у нас, които правят ERP и CRM достъпни не само за големите корпорации, но и за малки, средни и стартиращи фирми.

„От години подпомагаме младите и креативни хора да развиват своя потенциал и бизнес идеи. Убедени сме, че подкрепата за начинаещите предприемачи ще спомогне за развитието на цялата икономика и ще подобри бизнес средата у нас”, заяви Наталия Футекова, управител на ERP.BG.

Коментар