Оферта за над 1,1 млн. лв. предложи единствен участник в търг за ИСЕП

Единственият участник в обявения от Министерството на държавната администрация и административната реформа търг за поддръжка на базите с правна и географска информация на системата ИСЕП е консорциум СНЕ, стана ясно днес при отваряне на офертите. В него влизат фирмите Сиела, Норма и ЕСРИ.
Документите на кандидата отговарят на изискванията по ЗОП и тези на възложителя, поради което е допуснат до отваряне на ценовото предложение. 1 134 000 лв. без ДДС е офертата за целия период на договора от 4 години.
Проектът на МДААР предвижда актуализиране, поддръжка, обслужване и предоставяне на правни описания на законови процедури по извършване на административни услуги, разработка на правни описания на законови процедури по нововъзникнали услуги, както и предоставяне и актуализация на справочна и приложима информация относно административните структури и тяхната дейност.
С реализацията на настоящата поръчка се продължава изпълнението на програмата за електронно правителство след завършване на изпълнението на Интеграционната система на електронното правителство (ИСЕП), уточниха от МДААР.

Коментар