Основател на Twitter: Биткойн ще замени всички валути

В рамките на следващите 10 години биткойн ще замени всички световни валути, заяви съоснователят и бивш главен изпълнителен директор на Twitter – Джак Дорси, цитиран от The Times.

Бъдещето на биткойн е постоянна тема в медиите и в средите на анализаторите, като прогнозите често са разнопосочни. Някои очакват скорошен крах на „пирамидата“, а други предричат, че курсът на биткойн ще поскъпне до 1 млн. долара в обозримо бъдеще.

Светли перспективи за най-популярната в момента криптовалута вижда и Джак Дорси. Той смята, че до 10 години биткойн ще измести от пазара всички световни валути.

Според съоснователя на Twitter, експанзията на виртуалната валута ще започне в интернет. Веднага щом биткойн стане по-подходяща валута за малки транзакции, много търговци и доставчици на услуги ще се насочат към нея.

Подобно развитие на биткойн ще доведе до стабилизиране на курса на криптовалута, който е доста нестабилен. В момента цената на един биткойн се колебае в границите от 8 до 9 хиляди долара, докато в края на 2017 г. курсът достигна 20 хил. долара.

Коментари по темата: „Основател на Twitter: Биткойн ще замени всички валути”

добавете коментар...

  1. След Facebook, Google после Twitter, а от вчера и Mailchimp забраниха рекламирането на крипто валути и ICO. Както е тръгнало първо ще удари нулата после ще влезе в топ 10, ако изобщо се събуди след толкова много дропове.

  2. MM333

    Колко си добре ти ,защото нямаш какво са переш а?

  3. Anonymous

    Имам btс адреси които са купували приз октомври и ноември 2017 г
    по 350 милона $.

  4. Wind

    Хахаха! Някой ден може би някоя криптовалута ще измести стандартните, но съм 10000000% сигурен, че това няма да е Bitcoin! Една доказано лошо направена система, която в близко бъдеще ще умре сама. Явно е инвестирал доста пари в нея и сега се мъчи да промива мозъци. 😀

  5. той

    Затворил е пари човечеца и май не иска да ги загуби.

  6. Аман

    хахахах довре веееее, че перете кат перални.

Коментар