Онлайн библиотека приобщава Lotus потребителите у нас

Стартира нова инициатива на българското Лотус общество. След излизане на първото списание Lotus Review, вече е достъпен и онлайн ресурсът Lotus Online Library, съобщиха от LoCoPo.net.
Българската Лотус онлайн библиотека събира на едно място презентации, описания на продукти, “whitepapers”, аудио, видео и снимков материал, както и анкети, събития и новини по темата от блогове у нас и по света. Библиотеката включва информация за продуктите Lotus Notes and Domino, Lotus Sametime, Lotus Connections, Lotus Quickr и WebSphere.
С тази инициатива LoCoPo.net цели да обогати познанията на потребители и фенове за Лотус продуктите, обстойно да представи възможностите им и да осигури бърз достъп до актуална информация, споделиха разработчиците на портала.
Lotus Online Library привлича аудитория, която се интересува от начините за оптимизиране на дейността, интеграцията на Лотус с други приложения и програми, както и от възможностите за развитие на наличната работна среда.
Материалите в онлайн библиотеката са достъпни за използване с образователна цел. Употребата на съдържание на български език с търговска цел е възможна единствено с изрично съгласие на създателите на сайта.

Коментар