Acronis SDI Appliance – посреща нуждите на центъра за данни

Acronis SDI Appliance може да съхранява до 180 терабайта сурова информация (източник: Acronis)

Ново инфраструктурно решение за киберзащита Acronis SDI Appliance интегрира доказан и тестван хардуер и софтуер в един продукт, лесен за инсталиране и работа.

Решението се базира на значително обновен, преконфигуриран софтуер Acronis Software-Defined Infrastructure, който трансформира стандартния хардуер на клиентите в защитена, хиперконвергентна система на корпоративно ниво, проектирана специално за киберзащита на всички данни, приложения и системи.

Acronis SDI Appliance опростява комплексните задачи на киберзащитата, като предоставя лесен начин за съхранение и управление на данните, защитени от решенията Acronis Backup и Acronis Backup Cloud. Решението Acronis SDI Appliance може да съхранява до 180 TB сурова информация.

С този продукт Acronis подсилва способността си да доставя решения за цялостна киберзащита, адресирайки нейните пет вектора – безопасност, достъпност, поверителност, автентичност и сигурност. Резултатът е всеобхватен подход, който гарантира ефективна и сигурна защита за всички данни, приложения и системи в инфраструктурата на клиентите.

Управлението на Acronis SDI Appliance става през удобен графичен интерфейс (източник: Acronis)

Нашата софтуерно базирана инфраструктура – интегрирана, преинсталирана и продължително тествана върху надежден хардуер – е стабилната основа за услугите по защита на данни на Acronis“, заяви Сергей Белоусов, основател и изпълнителен директор на Acronis.

Работейки тясно с производствения и логистичен партньор RNT RAUSCH GmbH, базиран в Германия, Acronis проектира и разработва хардуерно решение, което допълва софтуерните решения. Интегрираният продукт Acronis SDI Appliance може да посрещне нуждите на центровете за данни на клиенти, които търсят оптимизация при ползването на софтуер Acronis.

В допълнение към производството на хардуер за Acronis SDI Appliance, RNT ще приема поръчки и доставка на решението. Сред клиентите на RNT са Racing Point Formula 1, отбор по мото спортове, който използва хардуера на RNT RAUSCH GmbH и софтуера на Acronis, за да може надеждно да съхранява множество терабайти инженерна информация.

Коментар