Видео влияе пагубно на настроението

Гледането на видео може да причини нежелани реакции (източник: CC0 Public Domain)

Видео, в което бели неравни линии разрязват черeн фон, привлече огромен интерес в популярния сайт Reddit. Причината е не друго, а катастрофалният му ефект върху настроението на зрителите.

Странният видеоклип е публикуван от потребител под псевдоним Papier4. Един от коментаторите в Reddit казва, че „очите му едновременно се пропукват и изчезват“, а друг нарича видеото „сатанинско“.

Има и потребители, които се оплакват от главоболие, след като са гледали видеото – един от тях казва, че главоболието „никога не е започвало толкова бързо“. Някои коментатори отбелязват, че са били отвратени от видеото.

Белите неравни линии, разрязващи черен фон, влияят ужасно на настроението (източник: Papier4/Reddit)

Предполага се, че неправилните линии се възприемат от мозъка като опасност и тялото сигнализира за това чрез отрицателни прояви. Публикацията е събрала повече от 60 хиляди харесвания и повече от хиляда коментара за по-малко от един ден.

През февруари т.г. видео с повалени дървета във Франция предизвика силни емоции сред потребителите на Twitter . Хората се умиляваха от това как обикновено паднало дърво се превръща в мост над поток, харесван от много животни.

Коментари по темата: „Видео влияе пагубно на настроението”

добавете коментар...

  1. ха

    Мен пък видеото изобщо не ме трогна >:-) .

Коментар