WiMAX услуги вече и през USB модем

Мобилно USB устройство за връзка към WiMAX мрежа пусна на пазара у нас телеком операторът 1one. За разлика от клиентското оборудване, предлагано до момента, USB модемът е значително по-компактен, тежи само 19 грама и не се нуждае от електрическо захранване.
С новото устройство абонатите на оператора могат да се възползват по-пълноценно от преимуществата на WiMAX технологията – мобилна широколентова връзка с неограничен достъп и трафик до интернет навсякъде в мрежата на покритие.
Очакваме конкурентните предимства на новите USB устройства да направят нашите услуги още по-достъпни, по-гъвкави и по-мобилни”, коментира Станимир Попов, изпълнителен директор на компанията.
Мобилният USB модем на 1one стартира с промоционално предложение за достъп до интернет и обмен на данни при скорост до 2 Mbps. При желание от страна на клиента, компанията предоставя мобилен номер 0996 с 50 безплатни минути за разговори през първите три месеца от срока на договора.
Клиентите на пакета WiMAX USB получават допълнителен бонус от 2 безплатни абонаметни месечни такси, независимо от срока на договора, както и софтуерен телефон за ползване на мобилния номер 0996.

Коментар