MyGlobul MaxPlay! предлага 100 песни през мобилен телефон

С новата услуга MaxPlay! потребителите на мобилния портал MyGLOBUL вече разполагат със 100 включени прослушвания на песни директно през мобилния си телефон.
MaxPlay! е достъпна през Музикалната зона на портала MyGLOBUL срещу месечен абонамент от само 6 лв. с ДДС за 30 дни, който дава достъп за прослушване на цялата колекция от песни в зоната MaxPlay!.
Абонаментът за MaxPlay! е с включено автоматично обновяване и се подновява след изтичане на периода или при изчерпване на стоте включени прослушвания на песни.
Чрез менюто Моите абонаменти, всеки потребител лесно и удобно може да управлява своя абонамент както и да получи пълна информация за статуса на автоматичното му подновяване, датата на изтичане на текущия абонамент и оставащия брой включени прослушвания.
Мобилният портал MyGLOBUL (http://wap.globul.bg) предлага на всички клиенти на GLOBUL разнообразие от услуги и забавления директно в мобилния им телефон, включително телевизия на живо, новини, информационни услуги, музика и видео, мобилно съдържание мелодии, картинки и игри за мобилни телефони. Потребителите на мобилния портал MyGLOBUL разглеждат съдържанието на портала безплатно и не заплащат трафик при сваляне на съдържание.

Коментар