Смарт-термометър следи печенето на месо и дава съвети

Умен термометър за фурна следи и вътрешната температура на печивото, и външната
(снимка: Meater)

Едно е да хвърлиш пилето във фурната да се пече, друго е да следиш как се пече, а трето е да следиш процеса чрез умен термометър. Проектиран да подобри нашето готварско изживяване, безжичният термометър за месо MEATER 2 Plus предлага модерна технология за следене на температурата на месните продукти по време на тяхното приготовление.

С удобни за потребителя функции, смарт джаджата осигурява прецизен мониторинг на температурата. Безжична връзка позволява на устройството да се свързва безпроблемно с нашия смартфон чрез Bluetooth. Това ни позволява да наблюдаваме температурите на готвене от разстояние.

Двойните температурни сензори измерват точно както вътрешната температура на месото, така и условията на околната среда за приготовление.

Насоките по време на готвене помагат на домашния майстор-кулинар да се справи с всякакви задачи. Придружаващото приложение предлага ръководство за готвене „стъпка по стъпка“, което гарантира, че дори и начинаещите готвачи ще постигнат кулинарни успехи.

Дори начинаещи ще постигнат кулинарни успехи с мониторинга и ръководството за готвене
(снимка: Meater)

Разширеният обхват на Bluetooth свързаността е дребна подробност, която обаче не бива да се подценява. Връзката покрива близо 50 метра, което ни дава гъвкавостта да се движим наоколо, като същевременно следим мръвката във фурната.

Накратко, MEATER 2 Plus с цена от €129 е отлична и забавна придобивка за майсторите на вкусното ястие, за любителите на домашните кулинарни експерименти, за феновете на скарата и барбекюто.

Неговите безжични възможности, двойни сензори и удобно смартфон-приложение го правят приятен и пристрастяващ инструмент за постигане на перфектно приготвени ястия с лекота.

Коментар