Microsoft Office 2021 и Windows 11 завинаги – само от €10 в Godeal24

Ако ви е омръзнало да ползвате под наем ежедневните си приложения за работа или учене чрез платформи като Microsoft 365, време е да се освободите от тази повтаряща се такса, като вземете Microsoft Office 2021. Доживотен лиценз за Microsoft Office Professional 2021 се продава само за €28,75 (вместо за обичайните €299) с код „GG62” по време на Godeal24 Software Sale.

Трябва да създадете слайдове, за да впечатлите клиента си? Искате да разговаряте с отдалечените си колеги относно нова посока на проекта? Microsoft Office е предназначен да ви помогне да постигнете тези цели и много повече. С еднократна покупка ще получите доживотен достъп до следните приложения: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Teams, Publisher и Access. За безпроблемна инсталация се препоръчва операционната система на вашия компютър да е поне Windows 10 или Windows 11, а също така да има най-малко 1GB налична RAM. Всички актуализации са включени в този лиценз.

Ако нямате нужда от всички изброени приложения, вижте офертата за MS Office 2019 Professional, която само за €20 предлага същите функции, с изключение на Teams.

Най-ценно! 62% отстъпка за Microsoft Office! (купон “GG62”)

Ако искате да подобрите вашето компютърно изживяване с Windows 11 Pro, можете да получите Windows 11 Professional за €13,55 (вместо €199) с код „GG50” от Godeal24. Windows 11 Pro предлага усъвършенствани функции за сигурност, управление и производителност, от които всеки собственик на бизнес и корпоративен професионалист се нуждае. Насладете се на подобрена защита с BitLocker криптиране и се възползвайте от AI-функции като Copilot, асистента с изкуствен интелект на Windows 11 Pro, който може да ви помогне в краен случай!

Огромни отстъпки за Windows: (купон “GG50”)

Ценово-ефективни пакети с 62% отстъпка (купон “GG62“)

До 50% отстъпка за други версии на Windows и Office! (купон “GG50“)

Още РС инструменти на най-добри цени!

В Godeal24 можете да спестите много време и пари с намалените цени за лицензи на Microsoft, основен софтуер за ИТ сигурност и други компютърни инструменти. Вземете Windows и MS Office на най-ниската цена. Насладете се на безпроблемно пазаруване с дигиталната доставка на Godeal24, която изпраща софтуера директно на вашия имейл в рамките на секунди след покупката. Плюс това, с оценка TrustPilot 98% Отличен и 24/7 експертна техническа поддръжка, можете да сте уверени в качеството на продукта, който купувате.

Godeal24 обещава 24/7 професионална техническа поддръжка, доживотно следпродажбено обслужване и безпроблемно използвате на продукта!

Свържете се с Godeal24: service@godeal24.com

спонсорирана публикация