Freo Z Ultra – почистващ робот с хипер-засмукване 12 000 Pa

Мощен, интелигентен и прецизен – това е новият почистващ робот Freo Z Ultra

На пазара излиза нова роботизирана прахосмукачка с мощно засмукване 12 000 Pa, която ще премахне напълно и с лекота праха, космите и останалите боклуци от пода. Моделът, който представяме тук, вече е наличен за предварителни поръчки.

Става въпрос за Narwal Freo Z Ultra – роботизирана прахосмукачка с моп функция, която е достъпна за поръчки на цена от €849 след купон за отстъпка ZUTA849 в глобалния онлайн магазин Geekbuying и безплатна доставка от европейски склад. Този нов уред е подходящ за почистване на подове с всякакви настилки, вкл. дърво, килими, мрамор…

Freo Z Ultra почиства ефективно всякакви настилки – килими, дърво, мрамор и др.

Акцент в представянето на модела е хипер-засмукването от 12 000 Pa, благодарение на което роботът може да премахне над 99% от боклука по пода – от прах и остатъци от косми на домашни любимци до фини частици от ежедневни предмети, зърна и дори прах, скрит дълбоко в пукнатините на пода.

Плаващата четка Zero-Tangling Floating Brush на Freo Z Ultra е внимателно проектирана за употреба без нужда от поддръжка, като предотвратява увиването на косми и козина около основната четка. Показателно е, че уредът е сертифицирана от SGS за 0% процент на заплитане с косми и от TÜV за 99,56% процент на абсорбиране на косми.

Усъвършенстваната система на робота използва двойни RGB камери и чипове за интелигентна идентификация на обекти и прецизна навигация. Роботът може без усилие да разграничава различни видове замърсявания и препятствия и реагира до шест пъти по-бързо от своите конкуренти, твърди производителят, като така осигурява оптимизирано почистване.

Freo Z Ultra идва с вграден изкуствен интелект за адаптивно почистване с гореща вода и сушене с горещ въздух. AI регулира температурата на водата от 45-75°C, в зависимост от типа на замърсяването – от обикновено до най-упоритите петна. Това гарантира оптимално, персонализирано почистване според нуждите, без повреждане на подове или мопове.

Можете да сте спокойни за домашните любимци – Freo Z Ultra няма да им навреди

Моповете и базовата станция на тази иновативна прахосмукачка се изсушават с топъл въздух 40°C, което предотвратява появата на мухъл и неприятни миризми. Благодарение на това, прахосмукачката остава свежа и хигиенична, с добре поддържана производителност и дълготрайност.

Можете да ползвате Freo Z Ultra 120 дни без поддръжка. Станцията за самоизпразване на боклука работи безшумно, като събира и компресира праха за лесно и чисто изхвърляне. Това означава повече спокойствие за потребителите, с по-малко шум и грижи за поддръжката.

Управлението на Freo Z Ultra е улеснено от мобилно приложение

С усъвършенствана технология за картографиране, почистващият робот избягва дори малки и ниско разположени обекти, благодарение на лазери с милиметрова точност. Роботът е оборудван със странични сензори, с помощта на които преодолява препятствията и почиства до самия ръб.

Ако имате домашни любимци, можете да сте спокойни – Freo Z Ultra няма да наруши спокойствието им. Той ги разпознава и коригира стратегията си за почистване, за да не ги безпокои, като дава приоритет на други зони и едва след това се връща към зоните с домашни любимци.

Комплектът, с който се доставя роботизираната прахосмукачка Freo Z Ultra

Със своите модерни функции, роботът осигурява персонализирано изживяване при почистване за всички видове подови настилки – от твърда дървесина до килими. Моделът демонстрира производителност и ефективност, поддържайки дома свеж и чист.

Можете да купите новата прахосмукачка тук. Narwal Freo Z Ultra – за €849 след купон за отстъпка ZUTA849 и безплатна доставка от европейски склад. Geekbuying предлага модела с 2-годишна гаранция.

Freo X Ultra предлага почти същата функционалност на малко по-ниска цена

Междувременно може да се възползвате от още две изгодни предложения за Narwal прахосмукачки. Моделът Freo X Ultra е по-евтин със $100 – струва €749 след купон за отстъпка FREXUTA – и предлага същата функционалност, но всмукателната мощност е 8200 Pa. Доставя се безплатно от европейски склад.

Freo Z Ultra е бюджетното решение за бързо и ефективно почистване

Бюджетно решение е моделът Narwal Freo X Plus, който струва само €269 след купон за отстъпка FREXPUS и също се доставя безплатно от европейски склад. Този робот има всмукателна мощност 7800 Pa, но не разполага с голямата станция за самоизпразване на боклука.

Коментар