Супер тънък LED монитор дава LG във виртуален турнир

Супер тънък 22-инчов LED монитор LG E2260 ще спечели победителят в турнира по виртуален футбол LG Pro Evolution Soccer 2011. Подгласниците на 2-ро и 3-то място ще си тръгнат с външни твърди дискове с капацитет 500 GB.

Осигурени са и пет утешителни награди – компютърни мишки с марката на LG, а всеки участник в турнира ще получи тематични награди от разпространителя на игри Пулсар ООД.

32-ма участници ще се борят за шампионската титла в LG Pro Evolution Soccer 2011. Турнирът по най-популярната в света компютърна футболна игра ще се проведе в неделя в „Сердика Център София”.

Право за участие получават първите 32 фена, които се регистрират на tournaments@pulsar.bg или в магазините Pulsar Games. Единственото изискване е играчите да имат навършени 3 години.

Регламентът предвижда 10-минутни срещи по двойки, като съперниците ще бъдат определяни на томболен принцип. При равен резултат в редовното време мачът се разрешава с дузпи. Победителите ще продължат в следващия кръг на принципа на директните елиминации до определяне на шампиона в LG Pro Evolution Soccer 2011.

Състезанието ще се проведе при стриктно съдийство и съблюдаване на Fair Play правилата. То се организира от „Пулсар” ЕООД със съдействието и наградите на LG Electronics.

Коментар