Услугата 3D VOD набира популярност

 

Приложението Explore 3D е достъпно през интерфейса Smart Hub на всички Samsung Smart TV с 3D функция
 
Услугата за безплатно съдържание 3D Video-On-Demand достигна един милион гледания, откакто беше пусната през март т.г., съобщи Samsung. От нея могат да се възползват потребителите на Samsung Smart TV в Северна Америка и Европа.

3D VOD се активира средно по 10 000 пъти на ден, което показва драстична промяна от 5 000 пъти през ранния април, до повече от 20 000 в края на месец май. От компанията продължава да добавят съдържание, като вече предлагат трейлъри на филма Kung Fu Panda 2, както и осем IMAX 3D документални филма, всеки от тях с времетраене от 45 минути.

Samsung планира да разшири обхвата на услугата до края на месеца. Засега тя е достъпна в 17 страни по света. Потребителите на Samsung Smart TV получават достъп до съдържание с високо качество, вкл. трейлъри на популярни анимации, музикални клипове, концертни изпълнения, детски обучаващи и класически филмчета, както и документални филми.

3D VOD предлага, например, музикалния клип „We are the world 25 for Haiti”, в който участие взимат повече от 80 световно известни артисти, сред които Куинси Джоунс, Лайнъл Ричи и Дженифър Хъдсън. Той е създаден с цел да помогне на жертвите на разрушителното земетресение в Хаити.

Приложението Explore 3D е достъпно през интерфейса Smart Hub на всички модели Samsung Smart TV с 3D функция, сред които и моделите от серията 2010 Samsung 3D TV. Разработеният софтуер позволява на всеки потребител да се наслади на 3D VOD.

Коментар