По 25 000 нови клиенти се включват месечно в М-Тел Contact

Всеки месец 25 000 от новите клиенти на М-Тел избират възможността да се включат в М-Тел Contact. Първата мобилна справочна услуга в България стартира на 30 октомври 2006 г. Успехът й привлече и нови партньори на компанията през последните три месеца.
Посредством сътрудничеството си с catalog.bg, а отскоро и с KRAS Plus и Bulgarian Yellow Pages, М-Тел допълнително разшири базата данни. По този начин клиентите на компанията откриват още по-лесно информация както за индивидуални клиенти, така и за фирми, организации, хотели, ресторанти, магазини, кина, театри, агенции, аптеки, банки, кодове за услуги и др.
Чрез обаждане на 11888, всеки може да потърси необходимата информация в М-Тел Contact на цена от 39 стотинки за минута. Поради засиления интерес, наскоро беше значително увеличен капацитетът на центъра, предоставящ услугата. Средното време за отговаряне на обажданията вече е намалено на 3 секунди.
Справка в М-Тел Contact може да бъде направена и с изпращане на SMSна номер 11888 при цена от 25 стотинки за SMS. В съобщението се посочват критерии за търсене – име на абонат/фирма и град. Системата автоматично връща отговор с намерения резултат.
Всеки може да включи безплатно координатите си в М-Тел Contact. За целта е необходимо да бъде попълнено заявление, в което да се посочи каква информация да бъде достъпна за другите. Опцията се предлага като възможност и на всеки нов абонат при подписване на договор.

Коментар