Talantix обучава безплатно iPhone/iPad програмисти

Технологичната платформа Talantix.com предложи безплатно видео обучение за iPhone/iPad програмиране. Уроците са изцяло на български език и излизат веднъж седмично, съобщиха авторите на проекта.

Курсът за iPhone/iPad се състои от 15 епизода, като се предвиждат също обучения за разработка на Android и Facebook приложения, Java и Web програмиране.

Екипът на проекта определя платформата като технологична екосистема за таланти и специалисти от ИТ сферата. Това е Start UP проект на няколко месеца, структуриран в модули специално за нуждите на ИТ специалисти и иновативни хора, създаващи високотехнологични продукти и услуги.

В платформата се формира Android общност, в която ежедневно се публикуват новини и теми за Android. Друг модул предлага изчисляване на таланта или Индекс на таланта, който се сформира от опита, познанията, завършените проекти и други елементи.

Налични са също модули за работа, списък с компании, които предлагат работни места или проекти за фриленсъри, както и ежедневни новини от технологичния свят.

Екипът на Talantix усъвършенства платформата непрекъснато, за да улесни ИТ специалистите и талантите.

по темата: „Talantix обучава безплатно iPhone/iPad програмисти”

добавете коментар...

  1. Вероника

    Не знам какво и е уникалното, като преди тях има много други такива като bgproekti, freelance.bg и т.н.

  2. Michael

    Още преди известно време, когато попаднах на този сайт, бях впечатлен от неговата идея. Преди това бях виждал други подобни чуждестранни платформи, но смятам, че talantix, е уникална система, която предоставя много повече възможности и функционалности на своите потребители. Прави ми впечатление, че непрекъснато се добавят нови приложения и обновления на сайта. Ежедневно се добавят новини от IT сферата, което прави тази система много жива и полезна не само за своите потребители, но и за цялостното развитие на IT общността в България. Благодарности към екипа на talantix, желая им успех и все така напред !

Коментар