G-лазерни мишки не пропускат и пиксел

Нова серия оптични мишки по последна технология са достъпни вече на нашия пазар от Canyon. Те са насочени към взискателните потребители и геймъри със своята функционалност и удобство.
Кабелните супер оптични мишки CNR-MSL4 и CNR-MSL5 предлагат на потребителите ново ниво на удобство за работа и игри. Геймърите ще оценят подобреното придвижване на курсора за перфектно проследяване и взимане на прицел. Устройствата са снабдени с 1000 dpi лазерен сензор, който гарантира, че няма да изпитате никакво прескачане или пропускане на пиксел, нито отрицателно ускорение.
Така нареченият G-Laser датчик в мишките решава проблеми като работа върху отразяваща/огледална повърхност. Иновационната леща с двоен фокус (Dual Focus Lens) на G-лазера е проектирана да функционира както на нормални и силно отразяващи повърхнини, така и на прозрачно стъкло. Освен най-добра способност за проследяване на движението, G-Laser мишката е доказано безвредна за очите.
CNR-MSL4 е компактен модел за мобилни потребители. Има 4 бутони и скрол колело, докато “старшата” версия CNR-MSL5 е снабдена с цели 7 бутона, от които един специален – за двойно “щракане” с еднократно натискане. Отличната ергономика и гумираната повърхност предлагат още по-добър захват за перфектен контрол и точност.
Canyon обнови и познатите стандартни модели оптични мишки. CNR-MSOPT3 е 3-бутонно устройство със скрол колело, светещо неоново синьо, докато CNR-MSOPT4 има допълнителен оранжев бутон за двойно щракане с натискане веднъж.
Продуктите вече са налични чрез дистрибутора АСБИС България и се покриват от 2-годишна гаранция.

Коментар