Футболна енциклопедия и до 150 безплатни минути с нов пакет на Globul

Луксозно издание на първата на българския пазар „Пълна енциклопедия на футбола”  и по 150 допълнителни безплатни минути за разговори с един номер от мрежата на GLOBUL при всяко презареждане със сума по-голяма от 39,99 лв. ще получават потребителите на новия предплатен стартов пакет на оператора b-connect EXTREME friend.
Цената на новия стартов пакет е само 12,98 лв. При активиране, потребителите получават първоначално заредени 25 минути за разговори с избран номер от мрежата на GLOBUL и 5 лв. време за други разговори. При презареждане на кредита за разговори със сума от 40 до 99 лв. потребителят ще получи допълнителни 150 минути за разговор с избрания номер. Когато презареждането е със сума до 39,99 лв., допълнителните минути се увеличават с 25. Допълнителните минути се добавят към кредита за разговори на потребителя в рамките на 24 след презареждане и важат за период от един месец.
След изчерпване на безплатните минути, разговорите към избрания номер се таксуват по 9 ст. на минута. Избраният номер може да бъде променен по всяко време като смяната се таксува по 1 лв. от наличния кредит за разговори.
Всички посочени цени са с включен ДДС.
Специалният подарък с новия стартов пакет b-connect EXTREME friend е уникалното за България издание на „Пълна енциклопедия на футбола” от британския журналист и енциклопедист Киър Реднидж, с предговор от знаменития английски треньор сър Боби Робсън.
Книгата обхваща най-важните моменти от историята на футбола, големите първенства и отбори, представя легендите на играта, класическите мачове и предлага богата статистика, както и стотици висококачествени фотографии. Българското издание на „Пълна енциклопедия на футбола” е осъществено със съдействието на Полиграфически комплекс „Багра” ЕООД – Пловдив.
Новият стартов пакет бе представен на пресконференция в сградата на Българския футболен съюз от водещия на BigBrother Ники Кънчев. Специален гост на събитието бе президентът на БФС Борислав Михайлов, който получи от името на футболистите от националния отбор по футбол първите копия от „Пълна енциклопедия на футбола”, които те ще получат като подарък от GLOBUL преди европейската квалификация с Беларус в началото на юни.

Коментар