Нова услуга на Google „телепортира” целувка

Технология на Google превръща докосването на устните до екрана в дигитална целувка

Технология на Google превръща докосването на устните до екрана в дигитална целувка, която запечатва писмото до любимия човек

Google си партнира със сайта Burberry по нов проект, който предлага непозната досега услуга – можете да изпратите целувка до когото поискате с помощта на вашия телефон или уеб камера.

Услугата е достъпна от известно време, но една нова екстра стимулира повече хора да я ползват. Google e наел модела Сиена Милър, която ви показва както точно да създадете и изпратите целувката.

Това е доста лесно, всъщност. Трябва да влезете в специалната Burberry платформа – kisses.burberry.com – и да целунете екрана на вашия смартфон. Технологията, разработена от Google, превръща докосването на устните до екрана в дигитално изображение.

Целувката запечатва цифрово писмо, което можете да изпратите чрез социални мрежи като Google+, Facebook и Twitter или по имейл. Тъй като е много по-вероятно момичета да използват новата услуга, за тях е предвидена е възможност да изберат любимото си червило.

Коментари по темата: „Нова услуга на Google „телепортира” целувка”

добавете коментар...

  1. Рени

    Мого впечатляващо! Много изразително! Може би следващата стъпка ще е химията на ароматите на червилито! Успех на целуващите се!

Коментар