Acer дава геймърски лаптоп на ON! Fest 2017

Характерен за Aspire VX15 е червеният дизайнерски ръб на шасито

Технологичният гигант Acer е подготвил щедра награда за един от посетителите на фестивала за градска култура ON! Fest, който ще се проведе този уикенд в Интер Експо Център – София.

По-конкретно, Aspire VX15 ще получи посетител на специалната геймърска зона ON! Tube, обособена в рамките на фестивала. Там ентусиастите ще могат да научат на място как се създава видео съдържание в тубата от геймърите от ПАКТА.

Супер якият Acer Aspire VX 15 представлява геймърска конфигурация от линията Predator с 10-то поколение GTX видео карта. За да опитат късмета си и да спечелят този мощен мобилен РС, феновете трябва единствено да попълнят талон за томбола, който ще им дадат момичетата на Predator в ON! Tube зоната. Името на печелившия късметлия ще бъде изтеглено на живо от сцената.

Характерни за Aspire VX15 са големите охлаждащи вентилатори и червеният дизайнерски ръб на шасито. Клавиатурата с огненочервена подсветка дава на геймърите сигурност, че винаги ще ударят правилния клавиш, и допринася за хардкор вида на машината.

2,5-килограмовият Aspire VX15 е оборудван със 7-мо поколение процесор Intel Core i7-7700HQ, като предлага значителни подобрения в производителността, спрямо предходната генерация процесори, както и по-ниска консумация на батерията. Ноутбукът идва с графичен процесор до Nvidia GeForce GTX 1050 Ti1 с GDDR5 видео памет (скорост до 32 GB/s).

Коментари по темата: „Acer дава геймърски лаптоп на ON! Fest 2017”

добавете коментар...

  1. мхм

    Копират асус

Коментар