Philips монитор свързва множество устройства по USB

Със своя вграден USB 3.0 хъб и Ethernet интерфейс, Philips 241B7QUPEB позволява на потребителите да свържат лаптоп или смартфон и лесно да прехвърлят съдържание на по-просторния екран

Нов 24-инчов монитор Philips предоставя интересни възможности за свързване чрез USB, вкл. към ултабук компютри, които обикновено разполагат с ограничени възможности за връзка с външни устройства. Мониторът помага за оптимизиране на работните пространства, като възпроизвежда видео и звук и осигурява връзка с Интернет – всичко това посредством един-единствен SuperSpeed USB кабел.

За много бизнес потребители дисплеят е обща платформа за възпроизвеждане на съдържание от различни устройства, като се наблюдава увеличаваща се симбиоза между PC-та, преносими компютри, смартфони и таблети, подчертават от MMD – лицензиран партньор за мониторите Philips в Европа.

Със своя вграден USB 3.0 хъб и Ethernet интерфейс, иновативният модел Philips 241B7QUPEB от B-линията позволява на потребителите да свържат техния лаптоп или смартфон и лесно да прехвърлят съдържание на по-просторния екран.

Периферия от рода на пълноразмерна клавиатура, мишка, външен диск, камера или USB драйв може да бъде свързана към USB хъба на дисплея. Това е особено практично за ултра тънки лаптопи, които разполагат с малък брой собствени конектори. На потребителите няма да се налага да свързват и колонките, тъй като дисплеят идва с интегрирани стерео говорители.

Лесните възможности за свързване са комбинирани с Full HD (1920×1080) резолюция, точни цветове и широки зрителни ъгли, благодарение на усъвършенствана IPS технология.

Мониторът поддържа Full HD резолюция, точни цветове и широки зрителни ъгли, благодарение на усъвършенствана IPS технология

Philips 241B7QUPEB предлага режима LowBlue, който използва интелигентна софтуерна технология, за да намали синята светлина с по-къса дължина на вълната, която може да повлияе негативно на зрението в дългосрочен план. В допълнение, дисплеят е снабден с ергономична настройваща се стойка SmartErgoBase, която позволява регулиране по височина, обръщане на 90 градуса, накланяне и завъртане до перфектната позиция.

Новият дисплей включва и функции, които предпазват от умора потребителите при по-продължително използване на дисплея. Технологията Flicker-free регулира яркостта и намалява трептенето, а SmartImage анализира съдържанието на екрана и динамично оптимизира контраста, цветовото насищане и остротата на изображенията и видеото.

Philips 241B7QUPEB с препоръчителна крайна клиентска цена от 549 лв. ще бъде наличен в магазините у нас през месец юли, уточниха от MMD.

Коментар