Росен Тончев е новият ИТ директор на Виваком

Новият ИТ директор на Виваком – Росен Тончев – е изминал целия си професионален път в компанията

От началото на юли Росен Тончев поема ръководството на дирекция „Информационни технологии” във Виваком. Новият ИТ директор на телекома е изминал целия си професионален път в компанията. 

Росен Тончев е завършил специалност информационни технологии в Софийски университет „Св. Св. Климент Охридски”. Започва своето кариерно развитие във Виваком като стажант преди 16 години, като впоследствие заема различни експертни и мениджърски позиции.

Сред главните приоритети на Росен Тончев на новата позиция е повишаване на ефективността на дирекция „Информационни технологии”. Освен основните си функции дирекцията развива иновативните проекти на Виваком, които носят допълнителна стойност в отношенията с бизнес клиенти.

Коментари по темата: „Росен Тончев е новият ИТ директор на Виваком”

добавете коментар...

  1. ха

    Велизар прочети внимателно статията, след това и двата коментара на “разбирачите”, за да схванеш смисъла. Аз не казвам, че въпросния човек е парашутист, а че статията е НЕПЪЛНА!!! От друга страна очевидно Калоян има какво да каже, защото споменава конкретни имена, т. е. той е доста по-наясно и от теб и от мен по отношение на ситуацията в компанията.

    Аз в моята служба съм от около 20-на години и също съм завършил ФМИ. Е, според теб трябва ли да стана вече шеф???

  2. Велизар

    Големи разбирачи сте двамата по-долу. Човекът работи от 16 години във VIVACOM, а вие го наричате парашутист :D. Хайде по-сериозно. Ако нямате какво да кажете освен хейт, по-добре не пишете глупости.

  3. Калоян

    Поредният парашутист. Росен никога не е бил специалистът на ниво, но пък още откакто дойде Атанас на поста си, се знаеше че ще махнат Иван и Росен ще го замести. За това ли се правят рокадите в от? Да си настаним наши хора? За това БТК АД никога не са били водеща от компания, нито телеком…

  4. ха

    Кой е този “Росен Тончев”? И какво разбира той под “повишаване на ефективността” – ток ли ще пести, по-евтино оборудване ли ще търси?
    На позициите на които е бил до момента, какво по-значимо нещо е направи (сменил оборудване ли, разширил екипа ли, въвел схема на организация ли).
    Изобщо статията стои някак твърде незавършено.

Коментар