Sony подготвя три сензорни плейъра Walkman

Сензорният плейър NW-A35 Walkman скоро ще се сдобие с три наследника

Три нови модела на музикалните плейъри Walkman се очакват скоро на пазара от Sony. Това ще бъдат модерни устройства със сензорни екрани за управление, според изтекли информации от FCC.

В миналото брандът Walkman беше широко известен по целия свят. Музикалните плейъри носеха огромни печалби на Sony преди да настъпи ерата на iPod.

Но Sony не изостави бранда и започна да го използва в смартфони и слушалки, а неотдавна пусна модела NW-A35 Walkman, който се явява портативен цифров плейър със сензорен дисплей.

Сега японската компания подготвя три подобни устройства – NW-A45, NW-A46 и NW-A47 с кодово име Jupiter. Новите плейъри вече са преминали сертификация във Федералната комисия по комуникации (FCC).

Всички три устройства имат вграден диск, който при A45 е с капацитет 16GB, при A46 е двойно по-голям, а при A47 възлиза на 64GB. Новите плейъри имат по-голяма батерия в сравнение с A35, както и по-голям дисплей – 3,5 инча вместо 3,1 инча.

A35 е способен да възпроизвежда 45 часа музика с едно зареждане и притежава безжични интерфейси NFC и Bluetooth. Неговите наследници ще предложат на меломаните потребителско изживяване в продължение на 50-60 часа с едно зареждане на батерията.

Коментар