Microsoft обяви пакетни Windows 10/Officе услуги

Сатя Надела обяви няколко нови услуги на Microsoft за бизнес потребители

Шефът на Microsoft Сатя Надела обяви нова услуга, която обединява в едно няколко корпоративни приложения на компанията. Microsoft 365 Enterprise включва достъп до пакет Office 365 Enterprise, операционна система Windows 10 Enterprise и пакет Enterprise Mobility + Security, стана ясно на конференцията Inspire.

Освен това компанията ще предложи на бизнес потребителите и услуга Microsoft 365 Business. В нея влизат Office 365 Business Premium (приложения Office, достъп до уеб услуга и облак OneDrive, корпоративна социална мрежа и др.), инструменти за обезпечаване на сигурността и управление на приложенията от Office пакета и устройствата с Windows 10. Публична бета версия на Microsoft 365 Business ще излезе на 2 август.

Пакетът Microsoft 365 Business ще струва 20 долара на месец за един потребител. Цената на Enterprise пакета все още не е обявена. Според компанията, комплексните услуги ще позволят на служителите да работят където им е удобно, ползвайки нови начини на взаимодействие с колегите си, като информацията и данните остават надеждно защитени.

Същевременно Microsoft обяви пазарния дебют на Azure Stack, който позволява на клиентите да внедряват технологии от облачната платформа Azure в собствените си центрове за данни. Интегрирани системи за хостинг на приложения и услуги в локалния Azure ще предложат партньори на Microsoft като Dell, HP и Lenovo. Техните решения ще станат достъпни през септември т.г.

Коментари по темата: „Microsoft обяви пакетни Windows 10/Officе услуги”

добавете коментар...

  1. Иван

    Убунту + офис = без пари

  2. admin

    Very expensive

Коментар