Portable RSS Guard – четец за новини „в движение”

Portable RSS Guard групира всички емисии в специфични категории, така че да улесни потребителя в четеното на новините

Програмата Portable RSS Guard ще позволи да четете новини и други публикации от любимите си сайтове където й да сте, от всяко устройство. Това е портативен RSS четец, който можете да носите и ползвате от USB флашка.

Портативната версия се явява специално издание на стандартния продукт RSS Guard, което не изисква инсталация и може да се пуска директно от USB флашката, за да ви държи в течение с последните актуални новини.

Portable RSS Guard групира всички емисии в специфични категории, така че да улесни потребителя в организацията и четеното на новините. Програмата е съвместима с различни протоколи, вкл. RSS 2.0 и 2.0.1, RSS 0.91/0.92/0.93/1.0 и Atom 1.0, и поддържа емисии, които изискват автентикация.

Добавянето на нова емисия към списъка става лесно, с няколко клика – избирате желаната категория, типа на емисията и конфигурирате опциите, свързани с автоматичната актуализация и режима на кодиране. Алтернативно, можете да импортирате емисии от OPML файл.

Portable RSS Guard включва собствен уеб браузър и поддържа жестове с мишката за по-лесно управление. Главният прозорец съдържа информация от последните 30 секунди със заглавия, автор и дата на публикуване на новините. Когато кликнете върху някое заглавие, съдържанието на новината се показва в панела по-долу.

Програмата поддържа известия на екрана и прокси, а освен това може да се конфигурира така, че да актуализира автоматично емисиите през няколко минути. Достъпна е за сваляне безплатно, като разработчикът разчита на дарения.

Даунлоуд: Portable RSS Guard

Коментар