Излиза „бюджетен убиец” LEAGOO KIICAA Power

LEAGOO KIICAA Power предоставя 5-инчов HD екран и мощна 4000 мАч батерия

Китайската компания LEAGOO ще пусне на пазара този месец ултраевтин смартфон с мощна 4000 мАч батерия. Новият модел LEAGOO KIICAA Power ще се продава само за 69,99 долара, съобщиха днес от производителя.

Смартфонът се очертава като един от хитовете на сезона, най-малкото на азиатския пазар, където брандът е силно представен. LEAGOO KIICAA Power идва с 5-инчов екран с резолюция HD и актуална операционна система Android 7.0, според официалната информация.

Смартфонът LEAGOO KIICAA Power се позиционира като „бюджетен убиец”

Моделът стъпва на четириядрена платформа MT6580A от MediaTek, допълнена от 2GB оперативна памет (RAM) и 16GB постоянна флаш памет (ROM). Устройството има двойна основна камера с резолюции 8MP и 5MP. Предвиден е и скенер на пръстови отпечатъци.

LEAGOO KIICAA Power има двойна основна камера с резолюции 8MP и 5MP

Производителят обещава да пусне на пазара LEAGOO KIICAA Power този месец на изключително атрактивна цена от $69,99 и го позиционира като „бюджетен убиец”, т.е най-изгодното устройство като цена и възможности в евтиния сегмент. Повече подробности за модела засега не са известни.

LEAGOO е базирана в Шънджън, Китай и оперира на пазара от 2014 г. Брандът се нарежда в Топ 5 на доставчиците на смартфони в региона на Югоизточна Азия, подчертават от компанията.

Коментар