Bitdefender Antivirus Plus – пази от вируси и е-заплахи

Bitdefender Antivirus Plus осигурява всеобхватна защита от вируси, с множество режими и настройки

Софтуерът Antivirus Plus на Bitdefender включва напреднали технологии за предотвратяване на инфекциите от вируси и други е-заплахи. Същевременно, програмата поддържа няколко режима на сканиране на системата.

Bitdefender Antivirus Plus предлага два режима на конфигуриране: Autopilot, който работи с настройките по подразбиране и не прекъсва дейността на потребителя; Automatic Game режим, специално разработен да се грижи за сигурността на потребителите на видео игри.

Приложението поддържа няколко опции за сканиране на системата, вкл. Quick режим за ключовите области на твърдия диск и System режим само за подозрителна активност. Предвидена е възможност и за планирано сканиране, както и за дефиниране на конкретни области за проверка за вируси.

Важна характеристика на Bitdefender Antivirus Plus е възможността за сканиране на уязвимите области на системата, свързани с критични или незадължителни Windows ъпдейти, актуализации на приложения и пароли за Windows акаунти. Не на последно място, наличен е и режим Rescue, който изисква рестартиране на системата с цел премахване на заплахи, които принципно са трудни за елиминиране, като руткитове, например.

Що се отнася до неприкосновеността на данните, Bitdefender Antivirus Plus предлага на потребителите инструмент за цялостно изтриване на чувствителна информация от компютъра и предотвратяване на възстановяването й чрез други средства.

В допълнение, софтуерът включва режими за автоматично сканиране и антифишинг, както и услуги през Safego за активиране на защита срещу кражба на загубени устройства, родителски контрол и Facebook защита.

Функцията Wallet пък позволява създаване на база данни с конфиденциални данни от рода на онлайн банкиране, уеб сайтове и имейли, с цел предпазването им от неупълномощен достъп. Wallet се заключва автоматично, когато компютърът остане без надзор. Едногодишен лиценз на антивируса за три устройства струва 70 лв., а пробна версия е достъпна за сваляне безплатно.

Даунлоуд: Bitdefender Antivirus Plus

Коментари по темата: „Bitdefender Antivirus Plus – пази от вируси и е-заплахи”

добавете коментар...

  1. Saevar

    да не казвам най-добрия но е определено един от най-добрите антивируси днес, има и безплатна версия за PC, ползвам го на Андроид устройставата си както и на Линукс, хваща всякакви вируси от Уиндоусови до Линукс и Андроидни.

Коментар