LEAGOO T5 очаква феновете на футбола

В рамките на кампанията „Guess Footballer and win T5!” LEAGOO ще подарява по един смартфон T5 всеки четвъртък

LEAGOO T5, флагманският смартфон на младия китайски бранд LEAGOO, може да стане достояние безплатно на всеки любител на футбола. Производителят обяви кампания, в рамките на която ще дава като подарък по едно устройство всеки четвъртък до 17 август.

Моделът LEAGOO T5 има голям 5,5-инчов екран Sharp с резолюция FHD (1920×1080), покрит със стъкло Corning Gorilla Glass 4, което осигурява не само отличен ефект, но и най-добрата защита, подчертават от производителя.

Флагманът за първото полугодие на LEAGOO включва сериозен обем памет – 4GB оперативна (RAM) и цели 64GB постоянна флаш памет (ROM). Отличителни особености са също така задната двойна камера и скенерът за пръстов отпечатък на предния панел, който работи без натискане, подобно на този в iPhone и Oneplus.

Наскоро LEAGOO стартира кампанията „Guess Footballer and win T5!”, в рамките на която ще подарява по един смартфон LEAGOO T5 всеки четвъртък в периода от 7 юли до 17 август 2017 г.

Флагманът LEAGOO T5 има голям 5,5-инчов екран Sharp с резолюция FHD

Ето какви са условията на играта, които феновете на футбола и на новия бранд следва да изпълнят, за да имат шанс за подаръка:

1. Да споделят кампанията в социалните мрежи.

2. LEAGOO ще актуализира образите на двама мистериозни футболисти всеки петък от 7 юли до 17 август т.г.

3. Да коментират директно под страницата на кампанията Guess Footballer and win T5! любимите характеристики на LEAGOO T5, да посочат името на футболиста и неговия номер, а след това да тагнат поне 3-ма приятели.

4. Всеки четвъртък LEAGOO ще избира произволно 1 късметлия от феновете, които участват в играта, и ще обявява името му в официалната си страница.

5. LEAGOO ще подарява по един смартфон LEAGOO T5 и тениска LEAGOO T-shirt на победителите.

Кампанията е публикувана и на официалната Facebook страница на LEAGOO.

Смартфонът LEAGOO T5 разчита на осемядрен процесор MT6750T 8, допълнен от 4GB RAM и 64GB ROM от Samsung, основна двойна камера със сензор Sony 13.0MP + OV 5.0MP и предна камера 13.0MP. Батерията на смартфона е LG с капацитет 3000 mAH и поддържа бързо зареждане 5V2A.

Устройството работи под управление на операционна система LEAGOO OS 2.1, базирана на Android 7.0. В момента LEAGOO T5 е достъпен на специална цена от $149,99 в онлайн магазина GearBest, или с $50 по-ниска от регулярната, която е $199,99.