Бивш директор в Apple очаква провал на компанията

Хю Дубърли прогнозира, че Apple ще загуби от Samung на пазара за смартфони

Бившият творчески директор на Apple Хю Дубърли обяви края на „епохата Стив Джобс” за компанията от Купертино. По неговите думи, Apple рискува да загуби битката със Samsung на пазара за смартфони, предаде Уолстрийт Джърнъл.

Проблемът не е в това, че Samsung стана по-добър, а в пълната промяна на Apple, смята Дубърли. Вдъхновението, което даде Стив Джобс, приключи, убеден е мениджърът, който премина в кариерата си и през Samsung.

Apple трябва да покаже нещо необичайно и ново, за да надмине Galaxy S8, твърди Дубърли. Според независимата оценка на Consumer Reports, флагманът на Samsung превъзхожда iPhone 7, тъй като има по-иновативен дизайн.

Очаква се Apple да представи новия iPhone тази есен. Според предварителните информации, смартфонът ще има променен дизайн с безрамков 5,8-инчов дисплей, безжично зареждане и вграден скенер на пръстов отпечатък.

Коментари по темата: „Бивш директор в Apple очаква провал на компанията”

добавете коментар...

  1. ха

    Не съм привърженик на iPhone, но това е статия с празни приказки. Разбирам, че не всеки ден има достатъчно качествени новини, но пък чак толкова никакви…

  2. Иван

    Тоя го е яд, че са го изритали от Апъл и сега вие като линейка! Какво му е толкова иновативното на S8?! Та Самсунга е по-бавен в реалните тестове дори от Айфон 6s, дори не говорим за седмицата!!! Ретина скенера му се отклчва със снимка и самите Самсунг не я препоръчват като секюрити решение! Единствено има великолепен екран – нещото в което Самсунг наистина са добри! Така, че тоя плаши гаргите!

  3. az

    @:)

    Наистина е трудно да фалират, а имат и много кеш!
    Този път голямата разлика е, че няма как пак Стив Джобс да ги спаси!

  4. :D

    Ойде коню у ряката. 😀

  5. :)

    Анонимен, краят на Apple го прогнозират от 1984г насам 🙂

    Няма да е и този път.

  6. ИТ

    Anonymous: свършен ти е мозъка

  7. Anonymous

    отдавна се знае че са свършени

Коментар