S&T е отново SAP Special Expertise партньор за застрахователния бизнес

За трети последователен път S&T беше удостоена с престижната награда SAP Special Expertise партньор за застрахователния бизнес в Швейцария. С тази награда SAP отличава всестранните умения и знания на S&T в застрахователната индустрия.
Това отличие се дава само на партньори на SAP в услугите, които са доказали своите познания и умения в конкретни SAP решения или отделни сектори на индустрията. Удостояването с наградата «Партньор със специална експертиза» за страната е знак за одобрение от SAP, който признава комплексните знания и умения на S&T, ориентирани към процесите, както и отличната работа на компанията в областта на ИТ решенията за застрахователния сектор.
С придобиването на IMG в началото на 2007 г., S&T получи достъп до многогодишен опит в застрахователната индустрия. Консултантският портфейл варира от разработване на стратегии и дизайн на процеси до изпълнение на стандартни софтуерни системи с последващо разширяване. Фокусът тук е върху консултантските услуги за застрахователния бизнес, като обработка на щетите, управление на връзките с клиентите, както и процесите на развитие на продуктите. От жизнено значение е и генерирането на произтичащия анализ на изискванията. Друг основен елемент на компетентността на S&T DACH е подкрепата за внедряването на SAP застрахователни модули.

Коментар