Sunvell T95Z Plus – прави по-вълнуващо ТВ забавлението

Sunvell T95Z Plus е компактно устройство с размери 13,00×13,00×3,00 см и тегло 250 грама

Съвременните телевизори включват възможности за достъп до интернет и забавление отвъд традиционното ТВ излъчване. В много случаи обаче вграденият хардуер не е достатъчно мощен за тази цел или пък управлението не предлага желаното удобство. Външно компактно устройство с функции на компютър може да направи потребителското изживяване много по-вълнуващо.

ТВ приставката Sunvell T95Z Plus е едно типично устройство за свързване към телевизора, което превръща големия екран в мултимедиен център за развлечение – с негова помощ ще се насладите удобно на богатото онлайн съдържание, вкл. музика, видео, игри и приложения, и освен това ще можете по-удобно да организирате достъпа си до локалните източници на съдържание.

ТВ приставката превръща големия екран в мултимедиен център за развлечение

Sunvell T95Z Plus се отличава с мощен хардуер, който гарантира гладкото възпроизвеждане на видео. В основата на ТВ приставката е осемядрен процесор Amlogic S912 CPU на тактова честота 2.0GHz, допълнен от графичен блок ARM Mali-T820MP3, 2GB/3GB оперативна памет DDR3 и 16GB/32GB постоянна памет eMMC. Предвидена е възможност за разширение на външата памет с micoSD карти с капацитет до 64GB или твърд диск с капацитет до 1TB.

Sunvell T95Z Plus дава достъп до богато онлайн съдържание, вкл. музика, видео, игри и приложения

Мини компютърът поддържа H.265 и VP9-10 Profile-2 декодиране, за да възпроизвежда висококачествена картина на екрана на телевизора. Устройството се свързва към мрежата безжично посредством Wi-Fi или  жично чрез 1000M LAN порт RJ-45. Налични са още интерфейси HDMI 2.0 за свързване към телевизора, два порта USB за периферни устройства, AV изход, оптичен аудио изход и захранващ DC порт.

Миникомпютърът разполага с всички необходими портове за пълноценно конфигуране

Sunvell T95Z Plus работи под управление на операционна система Android 7.1 и в момента се предлага на цена от $58,99 в онлайн магазина GearBest. Устройството има размери 13,00×13,00×3,00 см и тежи 250 грама. Комплектът включва още пулт за дистанционно управление, HDMI кабел, захранващ адаптер и ръководство за потребителя.