Cloudevo – обединява облачните акаунти

Cloudevo обединява различни клауд услуги и сторидж пространства в един облак, който може да се управлява централизирано

Софтуерното приложение Cloudevo дава възможност за управление на всички облачни акаунти от единен интерфейс и комбинира всички сторидж пространства, като използва локален виртуален диск за по-лесно синхронизиране на файловете.

По същество, Cloudevo обединява различни клауд услуги и сторидж пространства в един облак, който може да се управлява по-удобно, от един централизиран интерфейс.

Идеята за подобна услуга е напълно резонна, тъй като повечето клауд доставчици ограничават безплатното хостинг пространство. Cloudevo е практически разширяем, когато става въпрос за допълнителен сторидж – за да увеличите пространството си, просто трябва да създадете нов акаунт в някоя услуга и да го добавите в списъка.

Cloudevo създава отделен диск, който работи досущ като всеки друг Windows диск, т.е. на практика няма да срещнете никакви затруднения при използване на приложението.

Качването на файловете се управлява от Cloudevo – приложението разпределя данните в зависимост от наличното сторидж пространство във всеки клауд акаунт, без да изисква намеса от страна на потребителя. От една страна, този подход улеснява съхранението, но от друга – няма начин потребителят да избере къде да постави файлове.

Cloudevo защитава данните срещу неупълномощен достъп чрез AES-256 криптиране при клиента и допълнителни методи като фрагментиране на файловете и качване на фрагментите в различни клауд акаунти. Така се ограничава достъпът на доставчиците и други страни до файловете.

Даунлоуд: Cloudevo

Коментари по темата: „Cloudevo – обединява облачните акаунти”

добавете коментар...

  1. :о)

    Ооо това приложение ми се струва че изобщо не извлича лични данни и не ги предава на 3ти лица… 😀

Коментар