VIPRE Advanced Security – антивирус и защитна стена

Антивирусът VIPRE Advanced Security пази от уеб заплахите в реално време, като в допълнение предлага защитна стена

Приложението VIPRE Advanced Security се явява олекотен и ефективен инструмент за защита от множество онлайн заплахи, вкл. фишинг атаки и вируси от типа рансъмуер, които криптират данните и искат откуп.

Опростеният и интуитивен интерфейс създава впечатление, че програмата предлага само базови функции за сигурност, но всъщност са налични редица настройки и опции за адаптиране на антивируса спрямо конкретните нужди.

VIPRE Advanced Security дава възможност за сканиране по предварително зададен график, през равни интервали. Приложението генерира и съхранява подробен лог файл с история на извършените действия и събитията.

Антивирусът пази от уеб заплахите в реално време, като в допълнение предлага защитна стена, която добавя още един слой в системата на сигурността. Потребителят може да настрои филтри на защитната стена и дори да блокира достъп до интернет.

Нещо повече, VIPRE Advanced Security дава възможност за работа в невидим режим, който предпазва РС-то от атаките на някои типове малуер, сканиращи автоматично портовете. Тази опция намалява риска от инфектиране с рансъмуер.

Даунлоуд: VIPRE Advanced Security (пробна версия)

Коментар