Падат двойно цените за съхранение в Google One

Облачното съхранение в услугата Google One става по-достъпно за потребителите
(снимка: Google)

Потребителите на услугата Google Photos могат да почерпят. Цената за допълнително облачно пространство в Google One пада наполовина, което е страхотна новина, след като интернет компанията обяви наскоро, че през 2021 г. ще прекрати неограниченото безплатно съхранение в Google Photos.

Очевидно, след тази промяна на много потребители ще се наложи да плащат допълнително, за да запазят своите снимки в Google Photos. Но преди тя да влезе в сила, Google обяви значително намаляване на цените за ползване на облачното хранилище Google One.

В имейл относно новостите в Google One компанията обявява 50% намаление на цените за сторидж от 10, 20 и 30 TB. Преди намалението 10 TB хранилище в Google One струваше 100 долара на месец в САЩ, а сега е 50 долара на месец, съобщи Neowin.

По същия начин пакетите с 20 и 30 TB, които струваха съответно 200 и 300 долара на месец, сега са достъпни за 100 и 150 долара на месец. Но за разлика от други планове с по-малък обем, тук потребителите не могат да плащат на годишна база с по-големи отстъпки.

Съхранението в Google One има различни предимства, включително 10% връщане на парите във вид на кредит при покупки в Google Store, безплатна VPN, семеен достъп, приоритетна поддръжка от Google и отстъпки за хотели, резервации на полети и др.

Цените на останалите тарифни планове за ползване на Google One остават непроменени. Най-евтиният план от 100 GB струва $2 на месец или $20 на година.

Наскоро услугата Google Photos получи страхотни нови функции, включително кинематографична фотография, разнообразни колажи и оформления, както и заключване на напомнянията.

Коментари по темата: „Падат двойно цените за съхранение в Google One”

добавете коментар...

  1. А бе т'ва сериозно ли?

    Гугъл?!? Облак?!?
    Ахахахаха! Ахахахахахахахахаха!
    Еий, голем смех бе!

Коментар