Huawei избра Мюнхен за премиерата на Mate 10

Флагманът Huawei Mate 10 ще дебютира един месец след премиерата на iPhone 8

Топ смартфонът Huawei Mate 10 ще дебютира на 16 октомври в Мюнхен, съобщи китайският гигант по време на изложението IFA 2017 в друг германски град – Берлин.

Mate 10 идва с мощния фирмен процесор  Kirin 970 и голям, безрамков дисплей, който заема почти целия преден панел, потвърди Брус Лий, шеф на подразделението за мобилни телефони на Huawei.

Според предварителните информации, Mate 10 ще предложи 6-инчов екран Full Active, представен наскоро от японската компания JDI. Този дисплей има резолюция 2160×1080 пиксела и съотношение на страните 18:9.

Очаква се Mate 10 да предложи също двойна камера с възможност за 3D сканиране и функция за допълнена реалност, 6GB оперативна памет и батерия 4000 мАч.

По думите на Брус Лий, смартфонът се отличава с технология за бързо зареждане SuperCharge, както и с „изключителни” производителност и време за автономна работа.

Що се отнася до Kirin 970, това е чип с интегриран копроцесор за изкуствен интелект. С него Huawei може да задмине iPhone 8 (или iPhone X) и топ смартфоните на Samsung, благодарение на интелигентни функции като мигновено разпознаване на изображения.

Коментари по темата: „Huawei избра Мюнхен за премиерата на Mate 10”

добавете коментар...

  1. w0w

    потвърди Брус Лий

Коментар