Excel поддържа съвместна работа в реално време

Няколко потребители вече могат да работят с таблица на Excel едновременно, като промените се синхронизират и добавят автоматично в режим на реално време

Microsoft добави функция за съвместно редактиране на документи в реално време в едно от основните си офис приложения – електронната таблица Excel.

Нововъведението позволява на няколко потребители да работят с дадена електронна таблица едновременно, като промените се синхронизират автоматично и добавят в режим на реално време.

Функцията за съвместно редактиране на Exel таблици в реално време е достъпна за документи, съхранявани в облачното хранилище OneDrive, вкл. бизнес версията, или в SharePoint.

Microsoft обяви също поддръжка на автоматично съхраняване в Word, Excel и PowerPoint за абонатите на услугата Office 365, които съхраняват документи в OneDrive и SharePoint.

По-рано тези възможности бяха достъпни само за участниците в програмата Office Insider, докато сега от тях могат да се възползват всички потребители на споменатите продукти на Microsoft.

Коментари по темата: „Excel поддържа съвместна работа в реално време”

добавете коментар...

  1. оня

    Докато се сетят, преди 2 години преминах на гугъл шииииийтс. Те го имат това “нововъведение” отдавна.

Коментар