Мегалан пуска IP видео, защитено от пиратство

Видео и мултимедия чрез IP мрежи ще доставя Мегалан Нетуърк за потребителите в столицата. Услугата ще бъде защитена от системата Encryptonite ONE на SecureMedia, съобщиха от българската компания.
До края на годината Мегалан ще започне да предлага пакет от интернет, телефония и интерактивна цифрова телевизия. Чрез оптичната си мрежа компанията ще осигури телевизионно съдържание и интерактивни услуги на над 42 хиляди абоната в София.
Системата Encryptonite ONE е доказано CA/DRM софтуерно решение за различни формати и платформи, което предлага най-високи нива на сигурност за цифрово съдържание. Одобрена от всички големи филмови студия и телевизионни канали, системата позволява на телекомуникационните компании и интернет доставчиците да получат права за разпространение на атрактивни телевизионни и „видео по поръчка” програми.
Дизайнът на системата включва лек клиент, който може да се постави на всякакви уреди и позволява сигурно разпространение на съдържание на телевизори, компютри, преносими плеъри и мобилни телефони. Encryptonite ONE използва патентована схема за криптиране на телевизионни и „видео по поръчка” програми, както и процеса EverLock, за да защити съдържанието при разпространение и съхранение, вкл. и за DVR и nDVR приложения.
Последните иновации включват разширения за платформи, чрез които специалистите могат да проследяват, идентифицират и спират пиратството на съдържание.

по темата: „Мегалан пуска IP видео, защитено от пиратство”

добавете коментар...

  1. Jabber

    Явно спеЦОвете предвиждат ЛеГАлНо инпсталиране на троянски коне на клиентските машини. Според този цитат:

    Последните иновации включват разширения за платформи, чрез които специалистите могат да проследяват, идентифицират и спират пиратството на съдържание.

Коментар