Официално: Google Pixel 2 излиза на 4 октомври

Google ще представи новите си смартфони Pixel 2 и Pixel XL 2 на 4 октомври

Смартфоните от ново поколение на Google, моделите Pixel 2, ще дебютират официално на 4 октомври, съобщи интернет компанията.

В края на август блогърът Еван Блас разкри, че анонсът на Pixel 2 и Pixel XL 2 ще се състои на 5 октомври. Но тази седмица в САЩ бяха забелязани реклами, които подсказват, че Google ще представи новите си устройства един ден по-рано – на 4 октомври.

По-късно самата Google потвърди официално датата, като пусна специална уеб страница, където информира, че потребителите, които искат да заменят своя смартфон, ще получат достоен кандидат на 4 октомври 2017 г.

Очаква се новите модели Google Pixel 2 и Pixel XL 2 да използват процесорна платформа SoC Snapdragon 835 и да предложат подобрени камери, чувствителни на натиск странични рамки, два предни говорителя и режим Always-On Display.

В базата данни на Федералната комисия по комуникации (FCC) вече се появи информация за смартфона Google Pixel 2 XL, който ще се произвежда от LG. Моделът има дисплей от тип FullVision, използван във флагмана LG G6, с диагонал 6 инча.

Коментари по темата: „Официално: Google Pixel 2 излиза на 4 октомври”

добавете коментар...

  1. Круша

    ей това ще е интересен телефон, не като нагризаните, дето пробутват 5-годшини технологии като ‘иновации’. Колко тъп трябва да си…

  2. Аман

    ич ми дреме уе! я па ша си блъскам на новата десетка от айфоня. Тва горе е добро колко само да видиш къде да купиш десетака!!!!

Коментар