1600 лв. струва iPhone 8 Plus с памет 256GB

Предварителните поръчки на iPhone 8 и 8 Plus започват в Мтел от 22 септември

Новите модели iPhone, представени от Apple в началото на седмицата, вече имат цени за България. Мтел обяви днес абонаментни планове и цени в брой за iPhone 8 и iPhone 8 Plus във варианти с 64GB и 256GB памет.

Моделът iPhone 8 с 64GB ще се предлага за 49,99 лв. на месец с абонаментен план Мтел без граници 3XL с Екстра нет+ или за 1099,99 лв. в брой. iPhone 8 Plus със същата памет ще може да се закупи за 59,99 лв. на месец с абонаментен план Мтел без граници 3XL с Екстра нет+ или за 1299,99 лв. в брой.

Цената на iPhone 8 с 256 GB памет, с абонаментен план Мтел без граници 3XL с Екстра нет+, ще бъде 66,99 лв. на месец или 1399,99 лв. в брой. iPhone 8 Plus със същите параметри и абонаментен план ще може да се закупи за 75,99 лв. на месец или за 1599,99 лв. при плащане в брой.

Предварителните поръчки на iPhone 8 и iPhone 8 Plus стартират на 22 септември, като двата модела ще бъдат налични в търговската мрежа на Мтел от 29 септември, уточниха от телекома.

Двата нови модела имат Retina HD дисплей, A11 бионичен чип и възможности за добавена реалност. Безжичното зареждане е още една от силните им характеристики. iPhone 8 Plus включва също двойна 12-мегапикселова камера и портретен режим с осветеност, придаваща студио ефект.

Коментари по темата: „1600 лв. струва iPhone 8 Plus с памет 256GB”

добавете коментар...

 1. Шого

  Не казвам, че не са качествени продуктите на ейпъл, а просто в пъти по-скъпи и неоправдани! С годините всички телефони направо излетяха от към екстри, а ейпъл чак сега копва това онова и просто няма логика да продължават с тея цени!

  Относно това “мазното/бързо вървене” ейпъл го достигат с многоядрен графичен ускорител, за сметка на процесора. Явно са успели да ползват графичния процесор и за други неща и това все още им дава голяма преднина от към перформънс! Имат си плюсове, но и големи минуси ЕДИН от които е цената, а при повечето тя е фактор и поне искат да е оправдан!

 2. оня

  Има хора, които не виждат предимствата на даден продукт, а само цената и няма да купуват.
  Най-лесният и приятен телефон в живота ми е бил на Apple, макар, че поради много фактори, главно работата си, използвам такъв с андроид. Това, че този айфон е най-обичания телефон в живота ми е странно, на фона на това, че копчето за вкл/изк и home бутона в телефона ми не издържаха и ги смених за трицифрена сума, кабела за заряд се разпадна и поради това, не съм доволен от компонентите, вложени в тази марка.

 3. Боян

  Дали ще подържат Apple watch series 3 с LtE?

 4. Траволта

  Кво пък!? Има хора без лична хигиена, да не говорим за финансова, и ще купуват!

 5. Anonymous

  1600 лв.
  +
  50лв абонамент *24 м= 1200 лв
  ————————–
  2800 лв.

Коментар